Logo_Horisontell_Vit (1)

Hur skyddat är ditt varumärke?

Sätten för varumärken att synas och distribueras idag är många, digitala och globala. Detta ger möjligheter men leder också till ökad komplexitet. Inte sällan krävs en kombination av juridisk, teknisk och digital expertis för att skydda, bevaka och säkra företagets varumärken.
  
På Ports Group hjälper vi företag att utifrån deras specifika behov säkerställa en samlad och heltäckande hantering av företagets varumärken – legalt, digitalt och tekniskt.

Fyll i formuläret och få en gratis sårbarhetsanalys av ditt varumärke

Fyll i formuläret och få en gratis sårbarhetsanalys av ditt varumärke

Ports Group har över 25 års erfarenhet av att hjälpa företag till en säker och effektiv varumärkesportfölj. Vårt team av jurister, tekniker och digitala strateger, i kombination med vår digitala kundportal Ports.management, erbjuder ditt företag en unik säkerhetslösning för effektiv hantering och heltäckande kontroll av företagets varumärken.

Vi erbjuder nu en gratis sårbarhetsanalys där vi tittar på varumärkets alla delar – legalt, digitalt och tekniskt. Utifrån de uppgifter ni lämnar gör vi, genom officiella databaser, en kartläggning över eventuella luckor i er varumärkessäkerhet. På så sätt får ni en översikt kring potentiella hot. Vi hjälper er att ligga steget före, så ni kan fokusera på er affär istället.

report_cover
Ports Group har över 25 års erfarenhet

Marknadsledande inom varumärkessäkerhet

Vi hjälper bl.a flera av Sveriges största e-handlare att säkra sina varumärken. 
Gör som våra kunder – låt oss hjälpa er till en säker och effektiv varumärkesportfölj.

Safe brand, in a brand new world

Logo_Horisontell_Vit (1)